check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

Yoga- en meditatiereizen in Costa Rica in 2019

Dit jaar organiseren wij Twee Fantastische Yogareizen!

Reis in mei mee met Raymond Vijverberg van Bliss Yoga en in oktober Mariel Slotman van Boerderij Yoga.
Bekijk hieronder alle details!

item-thumbnail

12 daagse all-inclusive Yogareis - mei 2019

Van 18 tot 29 mei 2019 organiseert Edventure Reizen in samenwerking met Raymond Vijverberg van Bliss Yoga een ontspannen all-inclusive yoga- en meditatiereis door Costa Rica. Het startpunt van deze groepsreis is de hoofdstad San Jose. De reis gaat verder via het regenwoud in Sarapiqui, de Arenal vulkaan en sluit af aan het strand van Santa Teresa, een toplocatie voor yoga- en meditatie beoefenaars uit de hele wereld.

Deze hele reis staat in het teken van ontspanning, bewustzijn en het beoefenen van kundalini yoga en meditatie in een prachtige setting: de pure natuur van Costa Rica. De reis is voor iedereen toegankelijk. Er wordt gewerkt met oefeningen in reeksen, die je naar eigen mogelijkheden en eigen tempo kan doen. In een veilige setting met aandacht voor ieder.

Prijs USD$ 2.575 (exclusief vliegticket)

 • Yoga- en bewustzijnsreis
 • Inclusief alle maaltijden
 • Inclusief 7 excursies
 • Dagelijks yoga en meditatie sessies
 • Begeleiding van ervaren yoga instructeur
 • Retourvlucht

Meer informatie over de yogareis in mei 2019

item-thumbnail

Ben jij benieuwd naar het dagprogramma en de toffe accommodaties waar je zult verblijven tijdens deze ontspannen en all inclusive yogareis door Costa Rica?

Bekijk snel de gedetailleerde reisbeschrijving voor meer informatie.

item-thumbnail

Wil jij graag meer weten over deze bijzondere reis, het land Costa Rica, het reisgezelschap, de begeleiding of de yoga sessies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken graag kennis en beantwoorden je vragen natuurlijk met plezier.

item-thumbnail

De dagelijkse yoga- en meditatiesessies tijdens deze yogareis door Costa Rica worden begeleid door Raymond Vijverberg van Blissyoga uit Naaldwijk.

Raymond geeft les in kundalini yoga, een krachtige en veelzijdige vorm.

14 daagse avontuurlijke yogareis - oktober 2019

Van 12 tot 25 oktober 2019 organiseert Edventure voor de derde keer op rij deze avontuurlijke yogareis door Costa Rica met Mariel Slotman van boerderijyoga.nl.

Haar yogalessen kunnen rustig en zeer ontspannend zijn, maar ook krachtiger en intensiever. De beleving van dicht bij de natuur staan, je één voelen met je omgeving, je lijf en je geest zullen je voor altijd bij blijven!

Tijdens deze groepsreis ga je op ontdekking door dit prachtige land, maar ook naar jezelf. Het verrassende reisprogramma biedt een perfecte combinatie van avontuur, uitdaging, yoga en ontspanning. Deze reis is heel geschikt voor de nieuwsgierige beginnende of de gevorderde yogi(ni).

Prijs USD$ 2.675

 • Avontuurlijke Yogareis
 • Inclusief avontuurlijke activiteiten
 • Inclusief (bijna) alle maaltijden
 • Maximaal 14 deelnemers
 • Twee keer per dag yoga
 • Retourvlucht

Meer informatie over de avontuurlijke yogareis in oktober 2019:

item-thumbnail

Ben jij benieuwd naar het dagprogramma en de toffe accommodaties waar je zult verblijven? Of wil je alvast een voorproefje op de avontuurlijke activiteiten tijdens deze reis?

Bekijk snel de gedetailleerde reisbeschrijving voor meer informatie.

item-thumbnail

Wil jij graag meer weten over deze reis, het reisgezelschap, de begeleiding of de yoga sessies? Of wil je meer informatie over de avontuurlijke activiteiten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zien je berichtje graag tegemoet!

item-thumbnail

Mariel Slotman van Boerderijyoga.nl verzorgt dagelijks twee yogasessies tijdens deze reis. De lessen variëren en bevatten elementen van o.a. hatha yoga.

Je bent vrij om mee te doen, maar ook om over te slaan. Iedere yogales is anders.

Waarom meegaan? 

Waarom meegaan? 

´Het is niet alleen een yogareis, maar ook een hele mooie rondreis door Costa Rica, waarbij je hele mooie plekken gaat zien die niet iedere reisorganisatie aanbiedt. Ik heb heel veel grenzen verlegd en ben  verschillende uitdagingen aangegaan. De sfeer in het land, de uitdagingen, twee keer per dag yoga: het is een ervaring om nooit te vergeten! Het is een cadeautje aan jezelf!´

Aldus Meiny, oud-deelneemster aan een Edventure yogareis.

Klik hier om jezelf aan te melden voor een van onze yogareizen