Yogareizen Costa Rica | All inclusive groepsreis Edventure Travel
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

Yogareizen in Costa Rica in 2021

Sinds enkele jaren organiseren wij Fantastische Yogareizen in Costa Rica!

In 2021 staat voor de 4e keer onze Avontuurlijke Yogareis onder begeleiding van Mariel Slotman van Boerderij Yoga op het programma.

Bekijk hieronder alle details!

item-thumbnail

14 daagse avontuurlijke yogareis - 2021

In 2021 organiseert Edventure Travel voor de vierde keer een avontuurlijke yogareis door Costa Rica. Dit doen we in samenwerking met Mariel Slotman van boerderijyoga.nl.

Haar yogalessen kunnen rustig en zeer ontspannend zijn, maar ook krachtiger en intensiever. De beleving van dicht bij de natuur staan en je één voelen met je omgeving, lijf en geest zullen je voor altijd bijblijven!

Tijdens deze groepsreis ga je op ontdekking door het prachtige Costa Rica, maar ook naar jezelf. Het verrassende reisprogramma biedt een perfecte combinatie van uitdaging, yoga en ontspanning. Naast yoga zoeken we namelijk ook het avontuur op. We gaan onder andere raften, ziplinen, wandelen en snorkelen.Dit maakt deze reis heel geschikt voor de nieuwsgierige en avontuurlijke (beginnende of gevorderde) yogi(ni).

Prijs vanaf USD$ 2.675 (exclusief vliegticket)

  • Avontuurlijke Yogareis
  • Inclusief avontuurlijke activiteiten
  • Inclusief (bijna) alle maaltijden
  • Maximaal 14 deelnemers
  • Twee keer per dag yoga
  • Retourvlucht

Meer informatie over de avontuurlijke yogareis:

item-thumbnail

Ben jij benieuwd naar het dagprogramma en de toffe accommodaties waar je zult verblijven? Of wil je alvast een voorproefje op de avontuurlijke activiteiten tijdens deze reis?

Bekijk snel de gedetailleerde reisbeschrijving voor meer informatie.

item-thumbnail

Wil jij graag meer weten over deze reis, het reisgezelschap, de begeleiding of de yoga sessies? Of wil je meer informatie over de avontuurlijke activiteiten of (veilig) reizen in tijden van corona?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zien je berichtje graag tegemoet!

item-thumbnail

Mariel Slotman van Boerderijyoga.nl verzorgt dagelijks twee yogasessies tijdens deze reis. De lessen variëren en bevatten elementen van o.a. hatha yoga.

Je bent iedere les weer vrij om mee te doen, maar ook om over te slaan. Iedere yogales is anders.

Waarom meegaan op één van onze yogareizen door Costa Rica? 

Waarom meegaan op één van onze yogareizen door Costa Rica? 

´Het is niet alleen een yogareis, maar ook een hele mooie rondreis door Costa Rica, waarbij je hele mooie plekken gaat zien die niet iedere reisorganisatie aanbiedt. Ik heb heel veel grenzen verlegd en ben  verschillende uitdagingen aangegaan. De sfeer in het land, de uitdagingen, twee keer per dag yoga: het is een ervaring om nooit te vergeten! Het is een cadeautje aan jezelf!´

Aldus Meiny, oud-deelneemster aan één van de Edventure Yogareizen door Costa Rica.

Klik hier om jezelf aan te melden voor een van onze yogareizen