Snorkelen en overnachten bij Coiba Island - Edventure
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel
country Panama
duration 3 nachten

Snorkelen en overnachten op een onbewoond eiland

Coiba National Park is één van de beste plekken ter wereld om te snorkelen. Binnen het 2700 km 2 grote park liggen 170 hectare koraalriffen waar meer dan 700 soorten vissen voorkomen. Verder komen er drie soorten zeeschildpadden voor en worden dolfijnen regelmatig gezien. In de zomer (van eind juli tot mid september) komen bultrug walvissen in het park om hun kalf ter wereld te brengen en/of een partner te vinden.

Activiteiten

item-thumbnail

Activiteiten

We hebben samen met een stel Nederlandse biologen een pakket ontwikkeld om bezoekers optimaal van al dit moois te laten genieten. We werken met kleine groepen (maximaal 8 deelnemers) en zijn twee nachten op het eiland. De eerste avond slaapt u in een comfortabele B&B aan de west kust van Mariato. De volgende morgen vroeg vertrekt u met een Nederlandstalige bioloog als gids naar Coiba, waar u twee nachten verblijft in een privé kamp op het eiland van Coiba. Tijdens uw verblijf op Coiba gaat u snorkelen op vier verschillende riffen en wandelt u over twee paden in de tropische wouden van Coiba. Ook staat een boot-trip door een mangrovebos op het programma.

Pakket

item-thumbnail

Pakket

Neem contact op met ons voor verdere details. Kosten zijn US$635 voor volwassenen en US$460 voor kinderen tot 12 jaar. Tarieven geldig vanaf 3 personen. Bij 2 personen geldt er een toeslag.

  • Diner bij hotel vaste land en overnachting plus ontbijt
  • Op Coiba 2 x ontbijt, 2 x lunch en 2 x diner
  • Snacks, fruit, water en sap overdag, bier en/of wijn bij diner
  • Vervoer van Hotel naar Coiba, op Coiba en terug
  • Entree en overnachtingen in Coiba NP
  • Belastingen en vergunningen
  • Gebruik van duikbril, snorkel en zwemvliezen
  • gids

Te zien op Coiba

Download deze pagina als PDF

Wilt u alles over deze pagina nog eens rustig nalezen? Klik dan op het PDF bestand.
Een verzoek voor een PDF bestand is aangevraagd! Een moment a.u.b.