check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel
Toon optionele toevoegingen
country Costa Rica
duration 2 nachten
attribute Hotel
attribute Ontbijt

Raften in Costa Rica

De Orosi Vallei is een uitstekende plek om te raften in Costa Rica. National park Turrialba betekent ‘rivier van vuur’ in de Huetar-taal en de rivieren in dit gebied staan daarom ook bekend om hun woeste wateren. De beste kajakkers van de wereld komen hier om te trainen en liefhebbers van adrenaline kunnen hun hart hier op. Ook kun je paardrijden, mountainbiken of een canyoningtour doen in de omgeving. Doe je het liever wat rustiger aan, dan kun je ook de botanische tuin CATIE bezoeken.

Je overnacht in een leuk familiehotel in het kleine dorpje Orosi in de vallei. Vanuit Orosi is het mogelijk de slapende vulkaan de Irazu te bezoeken, met 3432 meter de hoogste vulkaan van Costa Rica.  National park Turrialba kun je prachtig hiken.

Orosi

item-thumbnail

Orosi

Je verblijft in de Orosi Vallei, een prachtige en unieke regio. Onderweg zul je goed merken dat er in Costa Rica vele de verschillende (micro)klimaten voorkomen als je tropische regenwouden en nevelwouden doorkruist. Door dit vruchtbare klimaat zijn er ook veel koffie- en suikerrietplantages waar je onderweg langs zult rijden.

item-thumbnail

Erica en Martijn

Erg leuk hotel, heerlijk ontbijt. Wij zijn naar het national park geweest, dat was (in vergelijking met de andere parken) klein. Ook zijn we gaan raften in Turrialba wat nog een uur rijden was. (2018)

item-thumbnail

Familie Lubbers

Eigenaren hele fijne mensen! Maar wij hadden er oordoppen nodig om te slapen (die geven ze ook). Zwembad om de hoek was prettig. Ideale plek om even bij te komen. (2018)

Tip van Marlou:

item-thumbnail

Tip van Marlou:

Spreekt deze regio je aan en houd je wel van wat avontuur? Het is mogelijk om 2 dagen te raften en te overnachten aan de Rio Pacuare. Echt een uniek avontuur! Lijkt dit je wat, neem even contact met ons op.

Dat wil ik wel!

Fotogalerij

De volgende bestemmingen liggen in de buurt van deze bouwsteen:

item-thumbnail
Spot de unieke quetzal in San Gerardo de Dota
Altijd al de unieke quatzal vogel met eigen ogen willen zien? Dat kan vanuit San Gerardo de Dota. Dit charmante dorpje ligt in één van de mooiste gebieden van Costa Rica, op slechts 85 km van San José. Vanuit de hoofdstad doorkruis je Cerro de la Muerte, de bergketen die de Caribische en Pacifische kust van elkaar scheidt; een prachtige route!
item-thumbnail
Start je rondreis in het centrum van San José
San José is de hoofdstad van Costa Rica en ligt in de Centrale Vallei, die wordt omgeven door grillige bergtoppen. Het heeft een compact stadscentrum met smalle winkelstraten en kleine overdekte markten waar granen, vlees, exotische groenten en fruit en kleding verkocht worden.
item-thumbnail
San José vanuit comfortabel boutique hotel
Hotel Grano de Oro waar je zult overnachten is een prachtig boutique hotel in het centrum van San José. Deze luxe uitvalsbasis is het ideale start- of eindpunt van je reis door Costa Rica. De van oorsprong Canadese eigenaren beschouwen Costa Rica al ruim 25 jaar als hun thuis en hun gastvrijheid en liefde voor de stad met zijn tradities en historie vind je terug in elk detail van hun prachtige hotel.
item-thumbnail
Uniek boutique hotel in San Gerardo de Dota
Verblijf in een uniek boutique hotel aan de rand van de vallei op zo’n 2500 meter hoogte. Geniet van de spectaculaire uitzichten en de kolibries die voorbij komen vliegen. Deze lodge is gelegen vlakbij San Gerardo de Dota, een van de plekken waar je de unieke quetzal vogel te spotten!
item-thumbnail
Proef de beste koffie in Providencia
Slapen bij locals, mee eten, heerlijk wandelen en zelf je eigen koffie maken tijdens een koffie tour in Costa Rica: het kan in Providencia in Costa Rica. Providencia is prachtig gelegen in een dal omgeven door mooie groene bergen. In de regio van Providencia wordt de beste koffie van heel Costa Rica geproduceerd.
item-thumbnail
Taste the best coffee in Providencia
Stay overnight in a local village, enjoy home cooked meals, make great hikes and prepare your own coffee during a unique coffee tour in Costa Rica: all this is possible in Providencia. The village is beautifully located in a valley surrounded by lush, green mountains and is well known for its high quality crops, here you find Costa Rica's best coffee!
item-thumbnail
San José from fabulous boutique hotel
Hotel Grano de Oro is a fabulous boutique hotel in the centre of San Jose. The Canadian owners have been living in Costa Rica for more than 25 years now and have developed a deep respect for the local community they work with and live in. In the hotel you'll easily encounter their love for the city's traditions and history. It's truly a great place to stay!
item-thumbnail
Artistic boutique hotel in San Gerardo de Dota
This unique boutique hotel is located on the edge of a valley, some 2500 meters above sea level. If you follow the road down from the hotel you'll end up in the charming village of San Gerardo de Dota, which is famous for its trout and the mythic quetzal. A guided tour to spot this fantastic bird is a must!
item-thumbnail
Spot the magical quetzal in San Gerardo de Dota
Altijd al de unieke quatzal vogel met eigen ogen willen zien? Dat kan vanuit San Gerardo de Dota. Dit charmante dorpje ligt in één van de mooiste gebieden van Costa Rica, op slechts 85 km van San José. Vanuit de hoofdstad doorkruis je Cerro de la Muerte, de bergketen die de Caribische en Pacifische kust van elkaar scheidt; een prachtige route!
item-thumbnail
Start your trip in the center of San José
San Jose is the capital of Costa Rica and here you usually arrive and start your holiday. Even though the city might be the least interesting destination of your trip, it is definitely worthwhile to explore. There are a few great (free) city tours and the neighbourhoods of Barrio Escalante, Dent and Amon are really up and coming and provide a great local offer of nice bars, restaurants and boutiques.

Download deze pagina als PDF

Wilt u alles over deze pagina nog eens rustig nalezen? Klik dan op het PDF bestand.
Een verzoek voor een PDF bestand is aangevraagd! Een moment a.u.b.