Ecolodge in Nicaragua | Verblijf op het privé eiland Isleta el Espino | Rondreis
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel
Toon optionele toevoegingen
country Nicaragua
duration 2 nachten
attribute Lodge
attribute Ontbijt

Isleta El Espino

Verblijf in een heerlijke ecolodge in Nicaragua op het eiland Isleta El Espino: een magisch privé eilandje in het Meer van Nicaragua. Dit eilandje gelegen op slechts op enkele minuten afstand van het koloniale stadje Granada. In 2007 hebben de Amerikaanse broer en zus Andrew en Kristin dit unieke eilandje gekocht, met het idee om hier een bijzonder eco- en design hotelletje op te zetten. Dat is ze bijzonder goed gelukt.

Verblijf in een ecolodge

item-thumbnail

Verblijf in een ecolodge

De unieke ecolodge heeft slechts een paar kamers, die uniek en zeer smaakvol zijn ingericht met lokaal gemaakte meubels, accessoires en bedlinnen. Er is een buitenzwembad, een barretje en restaurantje op het terrein.

Voor de maaltijden worden gezonde en lokaal geproduceerde ingrediënten gebruikt, vaak geteeld op het eilandje zelf. De vriendelijke eigenaars bieden verder nog yogalessen op het yogadeck, een mini-spa en transport van en naar het eilandje. Het is een unieke plek om heerlijk tot rust te komen. En ook om in alle privacy te genieten van het design, uitzicht, lekkere briesje en de vele vogels die het eilandje bezoeken.

Wat je kunt zien op Isleta El Espino:

De volgende bestemmingen liggen in de buurt van deze bouwsteen:

item-thumbnail
Cultuur snuiven in kleurrijk Granada
Granada is historisch gezien een van Nicaragua’s meest belangrijke steden, zowel op economisch als op politiek vlak. Tegenwoordig is deze prachtige en zeer kleurrijke koloniale stad ook de meest bekende toeristische bestemming van het land. Massa toerisme komt echter nog niet voor. Granada is nog een prachtige stad waar je je gemakkelijk een paar dagen vermaakt.
item-thumbnail
Zwemmen in het kratermeer La Laguna de Apoyo
La Laguna de Apoyo is een uniek kratermeer in Nicaragua, zo’n 10km vanaf Granada en Masaya. De Apoyo vulkaan is een slapende vulkaan en de laguna is een volgelopen kratermeer met het schoonste water van Nicaragua. Met 200 meter diepte is La Laguna Apoyo het diepste punt in Nicaragua en er leven vissen die je nergens anders tegenkomt.
item-thumbnail
Proef de authentieke sfeer van koloniaal León
León is een koloniale stad die al eeuwen een vooraanstaande positie inneemt in Nicaragua’s economische, politiek en culturele landschap en dit is duidelijk af te zien aan de voorname koloniale architectuur in het centrum. Daarnaast staat de grootste kathedraal van Midden-Amerika in deze prachtige stad.
item-thumbnail
Ontdek het unieke vulkaaneiland Isla de Ometepe
Het eiland Isla de Ometepe lige middenin het Meer van Nicaragua. Dit unieke eiland wordt gevormd door twee grote vulkanen: La Concepción en Madera. Het woord Ometepe betekent letterlijk twee (ome) bergen (tepe). Je gaat met de ferry naar het eiland toe, waar je in een eenvoudig hotel verblijft. Ontdek vanuit hier deze bijzondere bestemming!

Download deze pagina als PDF

Wilt u alles over deze pagina nog eens rustig nalezen? Klik dan op het PDF bestand.
Een verzoek voor een PDF bestand is aangevraagd! Een moment a.u.b.