Edventure Travel in de Media & Reisblogs | Edventure Travel
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

Edventure Travel in de Media over duurzaam rijden & reizen in Costa Rica:

item-thumbnail

Eind 2018 organiseerde Edventure travel een event om een uniek project te lanceren. We maakten het als allereersten mogelijk om reizigers met een plug-in hybride 4×4 huurauto rond te laten reizen. De auto is gratis op te laden bij aangesloten hotels. En omdat de electriciteit in Costa Rica 99% duurzaam opgewekt is, biedt Edventure Travel hiermee een werkelijk groener alternatief voor een ronkende 4×4.
The Tico Times, een lokale Engelstalige krant was aanwezig bij de lancering en schreef hierover dit artikel.

item-thumbnail

Reizigers die op pad gaan met de hybride 4×4 mogen de auto gratis opladen bij aangesloten hotels.
Een van de eerste hotels die zich aansloot was Casitas Tenorio, hoteleigenaars en visionairs op gebied van duurzaamheid. Onze gasten worden zeer enthousiast ontvangen. Het is dan ook niet voor niets dat Casitas Tenorio een van onze favoriete bestemmingen is!
Lees hun blog over hun ervaringen met het ontvangen van Edventure Travel reizigers die met de hybride plug-in auto reizen.

item-thumbnail

Edventure Travel neemt al sinds haar oprichting deel aan de Vakantiebeurs, die jaarlijks plaatsvindt in Januari. Vanaf de start bouwt Edventure Travel een zeer opvallende stand. Beleving staat centraal,. In de stand voelt het namelijk alsof je in Midden-Amerika bent. Minstens zo belangrijk is dat de stand geheel duurzaam is. Niet alleen wordt alleen van duurzaam materiaal gebruik gemaakt, maar in de stand wordt zelfs stroom opgewekt!

Beleving en duurzaamheid zijn ook twee pijlers van ons reisaanbod. De Vakantiebeurs interviewde oprichter Ed Smit en schreef een artikel over onze ambitie om zo schoon en groen mogelijk te reizen.

Interview met Ed Smit over duurzaamheid & loyaliteitsprogramma:

Interview met Ed Smit over duurzaamheid & loyaliteitsprogramma:

Edventure Travel neemt jaarlijks deel aan verschillende reisbeurzen, waaronder de Vakantiebeurs in Utrecht. Hier bouwen we, naar eigen zeggen, al jaren de meest duurzame stand.
Ed Smit, oprichter van Edventure Travel, heeft sinds de oprichting van de organisatie een eigen kijk op duurzaamheid en sales. In dit interview met TravelPro legt hij uit hoe ons loyaliteitsprogramma werkt en hoe klanten onze reizen verkopen.

TravelPro interview met Ed Smit van Edventure Travel

Edventure Travel in Reisblogs:

item-thumbnail

Blogger Mario van Luijtgaarden van het platform Vakantaseren schreef meerdere blogs over zijn ervaringen in Costa Rica. Op de Vakantiebeurs won hij een prijsvraag waarmee hij de meest duurzame reis naar Costa Rica won. Hij nam zijn gezin mee en legde hun avonturen vast in zijn blog.

item-thumbnail

Blogster Bianca van der Sman vertrok met haar gezin met 2 kleine kids voor een prachtige Edventure rondreis door Costa Rica. In haar blog beschrijft ze hoe haar kinderen optimaal voorbereidt op hun reis. Ze maakt zelfs een reisboek met reisspel!
Benieuwd hoe ze het hebben aangepakt en hun reis hebben beleefd?

item-thumbnail

Jonge avonturiers Remco en Louise trokken een maand rond door Costa Rica. Met een huurauto trokken zij van de ene naar de andere bestemming. Hun afwisselende rondreis stelden ze met hulp van Edventure Travel samen. Ze combineerden luxe en comfort met unieke overnachtingen bij lokale families. Benieuwd hoe hen dit bevallen is?

Edventure Travel in het REiSREPORT magazine over Costa Rica:

item-thumbnail

Edventure Travel in het REiSREPORT magazine over Costa Rica:

In het luxueuze reismagazine over Costa Rica geeft REiSREPORT een leuke en originele inkijk in deze prachtige bestemming. Edventure Travel leverde aan dit media platform een bijdrage met een artikel over een van de meest bijzondere ecolodges in Costa Rica.

Het reismagazine is verkrijgbaar voor 10% korting met gebruik van de code EDVENTURE.

Lees het artikel & koop het reismagazine met korting