check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

Deelnemen aan de prijsvraag

Wil jij kans maken op één van deze prachtige prijzen? Vul dan onderstaande vragenlijst zo goed mogelijk in vóór 25 januari 2019. De antwoorden op alle vragen kun je terugvinden in de stand van Edventure Reizen en de Plastic Fantastic Zone op de Vakantiebeurs. Natuurlijk kun je ook online op zoek gaan naar de juiste antwoorden. Wees bij het beantwoorden van de laatste (open) vraag zo creatief mogelijk. Veel succes!

Bekijk hier de actievoorwaarden voor deelname.

Mocht de onderstaande vragenlijst niet worden weergegeven. Refresh dan deze pagina.

Prijsvraag Vakantiebeurs 2019

Edventure Reizen neemt zoals ieder jaar deel aan de Vakantiebeurs in de jaarbeurs in Utrecht. In 2019 bouwen wij voor de 8e keer op rij de ‘meest duurzame stand’. Maar dat is niet alles! Samen met GroenRijk, De Vakantiebeurs en diverse andere partijen creëert Edventure Reizen in de doorloop tussen hal 11 en 12 een groene oase, de ‘Plastic Fantastic Zone’. 

In deze zone staan verschillende projecten en bedrijven die op een positieve manier aandacht besteden aan duurzaam reizen en leven. Zo kunnen beursbezoekers meer te weten komen over de productie en het voordeel van gebruik van duurzame, tropische planten. Maak een instagram-waardige foto in een groene jungle van kamerplanten, schrijf mee aan het nieuwe boek van kinderboekenschrijfster van Lorena Veldhuijzen of leer van de Costa Ricaanse recycle kunstenaar Erian hoe je je eigen recycle kunstwerk kunt maken.

Een bezoek aan de Plastic Fantastic Zone kan nog meer opleveren. Doe mee aan onze speciale Vakantiebeurs prijsvraag en maak kans op een van de prachtige prijzen:

Hoofdprijs: Geheel verzorgde rondreis naar Costa Rica

Hoofdprijs: Geheel verzorgde rondreis naar Costa Rica

Maak kans op een prachtige rondreis naar Costa Rica inclusief vliegtickets voor twee personen!

Dit avontuur start op Schiphol. Je stapt in de Dreamliner van KLM die jullie rechtstreeks naar San José in Costa Rica brengt. Na het verkennen van de hoofdstad stap je in een huurauto die op groene electriciteit rijdt: de Mitsubishi Outlander PHEV 4×4, exclusief door Edventure aangeboden in Costa Rica.

Tijdens deze bijzondere rondreis wordt de elektriciteit om de auto op te laden je gratis aangeboden door de Edventure hotels die je zult bezoeken. Bekijk via de onderstaande knop de reisbeschrijving van deze droomreis.

De prijs wordt mogelijk gemaakt door Edventure Reizen en KLM en is geldig voor twee personen in het laagseizoen.

Weten hoe de prijswinnaars van vorig jaar hun reis hebben beleefd? Lees hun reisblog

Bekijk alle details van deze prijs

2e prijs: Roadtrip in een 4x4 met daktent

2e prijs: Roadtrip in een 4x4 met daktent

Win je deze prijs, dan ga je 10 dagen roadtrippen door Costa Rica met een 4×4 auto met daktent inclusief alle kampeer- en kookuitrusting.

Je gaat volledig uitgerust op pad en hebt de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt! Bij aanvang van de roadtrip krijg je een goede instructie en tijdens de reis ontvang je de nodige assistentie. Zo kun je via een app onderweg zoeken naar leuke en goed uitgeruste campings. Maar misschien vind je zelf wel een leuker plekje.

Besluit je te gaan kamperen in het regenwoud, aan het strand of naast een vulkaan? Het kan allemaal! Maak je op voor 10 dagen avontuur in de prachtige natuur van Costa Rica!

Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Nomad America en is geldig voor 4 personen in het laagseizoen.

Weten hoe dat nou is, zo´n avontuur met een 4×4 met daktent? Lees het reisblog van de Vlaamse Jan en Marieke. Zij maakten een prachtige roadtrip.

3e tot en met de 8e prijs: GroenRijk Nationale Tuinbon(nen)

3e tot en met de 8e prijs: GroenRijk Nationale Tuinbon(nen)

De winnaar van deze prijs ontvangt een leuk tropisch pakket én een GroenRijk Nationale Tuinbon t.w.v. 250 euro!
Gaat deze prijs aan jouw neus voorbij? Je maakt nog kans op het winnen van 1 van de 5 tuinbonnen t.w.v. 50 euro. 

Met een Nationale Tuinbon van GroenRijk haal je zelf Costa Rica in huis. Geef je eigen huis een tropische make-over, bijvoorbeeld met een prachtige heliconia of croton, planten die je in Costa Rica veel tegenkomt. Bekijk de GroenRijk folder en bezoek een GroenRijk winkel in jouw buurt voor veel meer tropische inspiratie!

Met een tuinbon kan je alles kopen wat er bij GroenRijk te koop is. Je hoeft niet in één keer het gehele bedrag op te maken, maar kan het spreiden over meerdere bezoekjes aan een GroenRijk tuincentrum. Hier heb je gegarandeerd plezier van.

Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door GroenRijk.

item-thumbnail

Fam. van de Luijtgaarden - winnaars van de hoofdprijs in 2018

In 2018 wonnen wij de hoofdprijs: de meest duurzame vliegreis naar Costa Rica! De reis was voor 2 personen. Wij besloten voor onze 3 kinderen bij te boeken.

Onze reis naar Costa Rica is een van onze mooiste ervaringen ooit! Het is een geweldig land, de natuur is er overweldigend mooi, de mensen zijn er super aardig en er is hier terecht veel aandacht voor duurzaamheid. Costa Rica heeft een enorme biodiversiteit en dat moet zo blijven.

Lees meer over onze ervaringen tijdens deze geweldige reis in ons reisblog.

item-thumbnail

Jan en Marieke

Onze roadtrip in een 4×4 met daktent was onvergetelijk! Wij kunnen het iedereen aanraden die geen schrik heeft voor wat avontuur, veel buiten de gebaande paden plekken wil bezoeken en absolute vrijheid wil.

Wij vonden de combinatie van een 4×4 met daktent de perfecte manier om een deel van onze reis te maken door Costa Rica en veel te kunnen zien in een korte tijd.

Lees meer over onze ervaringen in ons reisblog.