Bekijk de leukste reizen in Panama en ga op avontuur!
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

Reizen in Panama

Ter inspiratie, en om je een idee te geven in welke volgorde onze bouwstenen te combineren zijn, kun je hieronder onze voorbeeldreizen in Panama bekijken. We kunnen deze reizen helemaal aanpassen naar je wensen en de bouwstenen in deze reizen kunnen ook worden ingekort of worden verlengd.

Onze populaire voorbeeldreizen in Panama:

item-thumbnail
Tropische eilanden van Panama
Panama is het land met een aantal tropische eilanden en een indrukwekkende onderwaterwereld. Tijdens deze reis ga je snorkelen op een van werelds mooiste reefs en wandel je over smalle bergkammen met uitzicht op het dorpje El Valle wat gebouwd is wat ooit de krater was. Je kampeert op een onbewoond eiland en maakt kennis met de lokale cultuur van de oorspronkelijke bewoners van Panama, die indigenas.
item-thumbnail
Ontdek de hoogtepunten van Panama in 3 weken
Leer in 3 weken het veelzijdige en ongerepte Panama kennen! Panama heeft zoveel meer te bieden dan het beroemde Panama Kanaal. Tijdens deze reis ontdek je de vulkanen, ongerepte stranden en het platteland van dit bijzondere land beter kennen. Bezoek metropool Panama Stad en reis vervolgens door naar de prachtige natuur in het noorden van het land. Laat jezelf verrassen door de lekkere koffie in Boquete en geniet van de paradijselijke stranden in Bocas del Toro. Alle ingredienten voor een top vakantie!