4x4 met daktent - Combi - Edventure 4x4 met daktent in combinatie met een mooie rondreis
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

Vóór en na jouw avontuur met een 4x4 met daktent

Ga jij in Costa Rica op avontuur met een gave 4×4 met daktent? Of overweeg je dit? Heel tof! Al nagedacht wat je vóór en na dit stoere avontuur wilt doen?

Een paar dagen om de hoofdstad San José te verkennen of lekker ontspannen in een lodge in de jungle of aan het strand?

Wij nemen de organisatie van jouw avontuurlijke roadtrip én de ´before and after´ graag voor je uit handen.

Welkom bij Edventure Travel!

Ontspannen starten en luxe afsluiten? Maak je reis door Costa Rica compleet!

Ontspannen starten en luxe afsluiten? Maak je reis door Costa Rica compleet!

Voor je met de 4×4 met daktent op pad gaat, wil je misschien even acclimatiseren. Een reis in Costa Rica begint vaak met een bezoek aan San José. Verken op je gemak de stad vanuit een comfortabel budget hotel of een prachtig boutique hotel in het stadscentrum.

Na alle avonturen met de 4×4 met daktent, is het misschien wel prettig om je reis een beetje luxer af te sluiten. Bijvoorbeeld aan het strand! Een paar van de mooiste Caribische stranden vinden wij Manzanillo en Playa Cocles. Aan de Pacific kun je op het schiereiland Nicoya heerlijk ontspannen in Samara of Montezuma.

Ook in de jungle zijn er vele opties te bedenken voor een paar heerlijke dagen. Heb je al eens van Boca Tapada gehoord? Je kunt hier in een fantastische tree house verblijven.

Misschien wil je wel de oversteek maken naar Panama en daar een paar dagen genieten van de tropische eilanden van Bocas del Toro of het bergachtige Boquete. En dan hebben we het nog niet eens over de vulkanen, prachtige koloniale steden en surfstranden van Nicaragua gehad. Ook dat kan!

Bekijk ons avontuurlijke reisaanbod:

item-thumbnail

Even geen camping maaltijd, maar echt goed eten in een van de restaurants van San José? Relaxen aan de Caribische kust of surfen aan de Pacific? Logeren op een kleinschalig Costaricaans familieboerderijtje en een volledig zelfvoorzienende off-grid ecolodge? Het kan allemaal!

Verken de gebieden die je met de 4×4 met daktent nog niet bekeken hebt. Laat onze reisvlogs op ons Youtube-kanaal je inspireren!

En bekijk onze bouwstenen en voorbeeldreizen in Costa Rica:

item-thumbnail

Relaxen op de eilandengroep van Bocas del Toro of kennismaken met de Kuna Yala indianen en de onderwaterwereld van de San Blas eilanden? Betere afsluiters voor je vakantie zijn er bijna niet.

Ben je nog niet klaar met het avontuur? Ga hiken door prachtig berggebied in Boquete, Santa Fe of Valle de Anton. Of surfen bij Santa Catalina. Bezoek natuurlijk ook het Panama kanaal.

Bekijk onze bouwstenen en voorbeeldreizen in Panama:

item-thumbnail

De prachtige koloniale steden als León en Granada en de vele vulkanen maken Nicaragua beroemd. Ontdek het vulkanische eiland Ometepe, neem een duik in het kratermeer van La Laguna de Apoyo en logeer bij een boerenfamilie in het Miraflor reservaat.

Nicaragua is een prachtig land om met het openbaar vervoer of een eigen auto te verkennen. De reisafstanden zijn meestal niet zo groot, maar gegarandeerd een avontuur!

Bekijk onze bouwstenen en voorbeeldreizen in Nicaragua:

Over ons

Over ons

De 4×4 met daktent verhuren wij in samenwerking met onze vrienden van Nomad America.  Edventure Travel en Nomad America hebben wat gemeen: we houden van avontuur! Minder plannen en gewoon doen wat je op je pad tegen komt. Het toeval toelaten en je eigen dromen beleven. Met dat gevoel begon Ed Smit in 2005 met Edventure. Inmiddels is Edventure uitgegroeid tot een onafhankelijke reisaanbieder van reizen door Midden-Amerika. Wij zijn touroperator én reisagent in 1 met 5 teamleden, gevestigd in San José in Costa Rica.

Tijdens een echte Edventure reis door Costa Rica, Panama of Nicaragua maak je kennis met de échte Midden-Amerikanen, kom je op de mooiste afgelegen plekken in de natuur en vermijd je zoveel mogelijk de toeristische hotspots. Je verblijft in kleinschalige accommodaties met een bijzonder verhaal en oog voor duurzaamheid. Ook kun je zelf duurzaam rijden met een plug-in hybride, exclusief bij Edventure Reizen! Bekijk onze video hiernaast voor het Edventure Reizen gevoel!

Reizen stellen wij geheel op maat samen. Jouw wensen staan centraal. En omdat wij alle bestemmingen en accommodaties persoonlijk kennen en met regelmaat bezoeken, zijn wij goed in staat de reis samen te stellen die daar perfect bij aansluit. Deze persoonlijke benadering is wat ons werk zo leuk maakt!

Ik ben overtuigd! Graag ontvang ik een offerte voor een reis op maat.