Bekijk de leukste reizen in Nicaragua en ga op avontuur!
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

Reizen in Nicaragua

Ter inspiratie, en om je een idee te geven in welke volgorde onze bouwstenen te combineren zijn, kun je hieronder onze voorbeeldreizen in Nicaragua bekijken. We kunnen deze reizen helemaal aanpassen naar je wensen en de bouwstenen in deze reizen kunnen ook worden ingekort of worden verlengd.

Onze populaire voorbeeldreizen in Nicaragua:

item-thumbnail
Ontdek alle hoogtepunten van Nicaragua in 3 weken
Ontdek de hoogtepunten van Nicaragua tijdens deze 3-weekse rondreis! Leer de kleurrijke cultuur en prachtige natuur van dit bijzondere land kennen. Reis van historisch Granada tot vulkaaneiland Ometepe en tropische stranden. Je kunt een bezoek brengen aan een lokale sigarenfabriek of een surfboard pakken om de golven van San Juan del Sur te lijf te gaan. Een ander hoogtepunt een frisse duik te nemen in het unieke kratermeer van een slapende vulkaan. Je eindigt deze reis op de prachtige bounty-eilanden voor de kust: een droomvakantie!
item-thumbnail
Prachtige kennismaking met Nicaragua in 2 weken
Reis langs vijf bijzondere hoogtepunten van het nog onontdekte Nicaragua tijdens deze 2-weekse individuele rondreis. Begin het avontuur in de hoofdstad waar je de bijzondere cultuur en historie leert kennen en vervolg je reis door de bergen, naar het regenwoud en vulkaaneiland Ometepe en eindig met een cocktail in je hand aan de prachtige stranden van San Juan del Sur. Alles wat je tijdens een vakantie zoekt, komt in deze 14-daagse reis naar voren!
item-thumbnail
21 dagen op avontuur door het ongerepte Nicaragua
Ontdek het authentieke Nicaragua in 21 dagen. Tijdens deze rondreis leer je de verborgen parels van dit nog onontdekte land beter kennen. Dompel je onder in de rijke cultuur en geschiedenis van León en Granada, waar je een beter beeld bij het authentieke Nicaragua krijgt. Natuurlijk ga je ook de prachtige natuur in, ga je naar vulkaaneiland Ometepe en kun je een unieke trekking in het Miraflor natuurreservaat maken, waar je overnacht bij een gastvrije familie middenin de bergen: een ervaring om nooit te vergeten!
item-thumbnail
Ontdek verrassend veelzijdig Nicaragua in 2 weken
Heb je 2 weken vakantie en wil je hier echt alles uithalen wat erin zit? Ga dan naar Nicaragua, de verborgen parel van Midden-Amerika. Dit bijzondere land barst van de rijke cultuur, mooie steden en prachtige natuur. Tijdens deze 15-daagse rondreis zal je het authentieke Nicaragua ontdekken en leren kennen. Je bezoekt plekken die wat meer buiten de gebaande paden liggen en waar nog niet zoveel toeristen komen. De ideale reis om in een korte tijd al je zintuigen te prikkelen en herinneringen te maken!
item-thumbnail
Het beste van twee werelden in 3 weken
Ontdek het beste van twee werelden tijdens deze 3-weekse individuele rondreis. Je reis begint in Costa Rica waar je de verborgen geheimen van Costa Rica ondekt: allemaal net even buiten de gebaande paden. De mix met de kleurrijke cultuur van Nicaragua maakt deze reis uniek en vol verrassingen. Zo vind je in de straten van Granada de overblijfselen van de koloniale geschiedenis van het land en kun je de cultuur opsnuiven op de lokale markt. De perfecte mix van overweldigende natuur en een bijzondere cultuur!