Flexibel je reis boeken in corona tijd - Edventure Travel
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

Flexibel je reis boeken

Onvoorspelbare tijden vragen om flexibiliteit. Daarom hebben wij onze boekingsvoorwaarden aangepast zodat je onbezorgd je reis kan plannen.

Boek nu en betaal pas 30 dagen van tevoren
Boek je vóór 1 december 2021 je vakantie voor 2021 of 2022, dan hoef je géén aanbetaling te doen. In plaats daarvan betaal je 30 dagen voorafgaand aan de reis de volledige reissom. Indien je niet kan of wil reizen ivm corona of een andere reden, dan kan je tot 30 dagen van tevoren kosteloos je reis omboeken of annuleren.*

*Dit is niet van toepassing op geboekte binnenlandse vluchten in Costa Rica of Panama of internationale vluchten tussen beide landen. Hiervoor gelden afwijkende voorwaarden die je in de reisofferte terug kan vinden.

Veilig reizen
Edventure Travel houdt de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 scherp in de gaten. Omdat we in Costa Rica wonen en werken en de taal spreken, zijn we altijd op de hoogte van de lokale situatie in Midden-Amerika. Ook zijn we ten tijde van jouw reis altijd dichtbij en 24/7 bereikbaar voor vragen.

Zowel Costa Rica en Panama hebben het Safe Travel zegel van het World Travel & Tourism council. Dit betekent dat de geldende hygiëne- en veiligheidsprotocollen in beide landen goed op orde zijn en dat veilig en gezond reizen zoveel mogelijk wordt gegarandeerd. Bekijk voor meer informatie over de huidige situatie ons up-to-date blog over alles wat je moet weten over reizen naar Costa Rica in corona tijd.

Reis- en annuleringsverzekering
Wij raden sterk aan om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Dat is altijd verstandig, maar zeker in deze tijd. Indien je je reis wilt annuleren in verband met een geldige reden, zoals ziekte of baanverlies, dan kan je dat doen via je annuleringsverzekering.

Voor reizen naar Costa Rica geldt overigens dat je een speciale verzekering af dient te sluiten die medische kosten en eventuele extra verblijfskosten in verband met een coronabesmetting dekt. Bekijk hierover meer informatie op deze pagina.

Antwoorden op veelgestelde vragen:

Wat gebeurt er als mijn geboekte vlucht door de luchtvaartmaatschappij wordt geannuleerd of verplaatst?  

Edventure Travel organiseert geen intercontinentale vluchten, dit kan je zelf direct bij de luchtvaartmaatschappij of een intermediair boeken.
Als je je reis bij ons hebt geboekt vóór 31 mei 2021 en je vlucht tot 30 dagen voorafgaand aan de reis wordt geannuleerd of omgeboekt, dan kan je geboekte reis bij Edventure Travel gratis omgeboekt of geannuleerd worden. Wanneer je omboekt dan kan het voorkomen dat de reis deels aangepast moet worden, bijvoorbeeld door onbeschikbaarheid in één of meerdere accommodaties. We leggen je dan vergelijkbare alternatieven voor en na jouw instemming boeken we de gewenste optie. Prijsverschillen worden in dat geval verrekend.

Wat als ik Costa Rica of Panama niet binnen mag?
Indien op last van de Costaricaanse of Panamese overheid alle reizigers uit Nederland, België of een ander land van herkomst worden geweerd, dan kan je je reis gratis omboeken of annuleren.
Let op, dit geldt niet wanneer je als individuele reiziger niet voldoet aan de regels voor het binnentreden van Costa Rica of Panama. Bekijk op deze pagina waar je aan moet voldoen.


Staat jouw vraag hier niet tussen?
Stel hem ons gerust via whatsapp whatsapp-icon, email of een chatbericht via de site.