check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel
item-thumbnail

Wij zijn Edventure Reizen!

Minder plannen en gewoon doen wat je op je pad tegen komt. Het toeval toelaten en je eigen dromen beleven. Met dat gevoel begon Ed Smit in 2005 met Edventure. Inmiddels is Edventure uitgegroeid tot een touroperator én reisagent die direct inkoopt en rechtstreeks verkoopt aan onze klanten.

Met een klein, maar gedreven team werken we constant aan de verbetering en uitbreiding van ons reisaanbod in Midden Amerika. Persoonlijk contact is voor ons ontzettend belangrijk, niet alleen richting onze klanten (dé manier om voor iedereen zijn of haar ideale reis samen te stellen), maar ook richting onze partners in de verschillende landen. Onze hotels en andere aanbieders kennen we allemaal persoonlijk.

  • Gevestigd in Costa Rica
  • Nederlands personeel
  • Spaans-, Engels- en Nederlandstalig
  • Touroperator en reisagent in één
  • Persoonlijk contact

Reisagent in Costa Rica

Reisagent in Costa Rica

Edventure Reizen is daar gevestigd daar waar jij op vakantie gaat! We zijn zowel een touroperator als inkomend reisagent en ons hoofdkantoor is gevestigd in San José (Costa Rica). Zo kunnen we direct en in je eigen taal je reis met je plannen. ‘Find Edventure… and live your dream‘ is waar we voor staan. Welkom in Midden Amerika!

Ons Edventure team:

item-thumbnail
Ed Smit

Ed vertrok in 2002 naar Costa Rica om er te wonen en te werken in de tuinbouw. Later kwam daar Edventure bij, eigenlijk een uit de hand gelopen hobby!

‘Rancho Margot is een van favoriete bestemmingen vanwege het geweldige verhaal achter het ontstaan van dit hotel en het team die dit vormgeeft. Duurzaamheid is hier geen modewoord, maar iets wat je met elkaar en voor elkaar doet.’

item-thumbnail
Renée Snijders

Renée woont en werkt sinds 2009 mee in Edventure. Ze had geen specifieke toeristische achtergrond, maar bij Edventure gaat het er vooral om dat we aanbieden wat we zelf leuk vinden!

‘De Caribische kust is mijn favoriete regio om te verkennen: de laid-back sfeer, vriendelijke mensen en lekker eten zorgen samen met ons VW busje voor een instant-vakantiegevoel!’

item-thumbnail
Linda van Alem

Linda woont sinds 2003 in Costa Rica. Na een tijdje te hebben meegewerkt aan een fokprogramma voor Rode Aras (om ze vrij te laten) is ze in 2004 begonnen als gids voor Nederlandse reisorganisaties en sinds 2008 actief voor Edventure.

‘Mijn favoriete plek is Corcovado omdat het nog ongerepte natuur is en je daar de meest exotische dieren kunt vinden als de rode ara en toekans. Het meest indrukwekkende was een puma tijdens een van de hikes!’

item-thumbnail
Marlou Stoltenborg

Marlou Stoltenborg is een Achterhoekse globetrotter die na een jaar rondreizen door Midden-Amerika in 2015 in Costa Rica is neergestreken. Ze is zoveel mogelijk op ontdekkingstocht, op zoek naar mooie plekken om te kunnen delen met onze Edventure klanten.

‘Reizen door Midden-Amerika verveelt nooit. Van roadtrips, ongerepte natuur, vogels, surfen en avontuur word ik erg blij.`

item-thumbnail
Maite Salinas

Maite Salinas komt oorspronkelijk uit Nicaragua en woont en werkt in Costa Rica sinds 2003. Maite verricht allerlei ondersteunende taken en is ook deels verantwoordelijk voor de grafische vormgeving. 

‘Ik reis regelmatig rond in Costa Rica en Maquenque Eco Lodge is absoluut mijn favoriet!’

item-thumbnail

Gerrit en Nienke

Gisteren zijn we terug gekomen van onze reis door Costa Rica. Wat is er in Nederland toch veel asfalt en wat is er eigenlijk weinig groen. Het is wel weer even wennen. We hebben een onvergetelijke reis gehad. Wat hebben we veel gezien en gedaan en wat was alles goed geregeld door jullie. Een groot compliment daarvoor is wel op zijn plaats. De Green Circle reis is een prachtig concept. Wat een mooie locaties, allemaal anders en met een bijzonder verhaal. Kortom, een geweldige reis, heel veel dank voor de organisatie en de hulp. We zullen jullie zeker aanbevelen bij andere mensen die naar Costa Rica gaan.

item-thumbnail

Rob en Katja

Wat er uitsteekt is jullie hulp waar nodig: jullie zitten niet in de weg, bemoeien je nergens mee. Is er iets, wordt er meteen gepaste actie genomen buiten alle normaal te verwachten regels om. Daarnaast was echt alles helemaal netjes geregeld: vouchers klopten, auto kwam netjes op tijd, werd netjes op tijd opgehaald…,alles klopte!

item-thumbnail

John en Helma

Het fijne contact, zoals het bezoek aan huis van Rob, het mail verkeer, skype met Renee een dag voor vertrek om nog even alles door te nemen. Dit gaf ons het bekende Westlandse gevoel van “ouwe jongens krentenbrood “en dat voelde goed.

item-thumbnail

Dorien en Loek Jansen

Wij hebben een mooie en bijzondere vakantie gehad, de info van “Edventure” was duidelijk. Ook Rob heeft ons plezierig en duidelijk geadviseerd. De vakantie hebben we goed zakelijk gecombineerd met een bezoek aan een leverancier van ons bedrijf.

item-thumbnail

De Krommetjes uit Naaldwijk

Linda, Renee en collega’s bedankt voor jullie hulp voor maar ook tijdens onze reis. Alles was top geregeld. De mooie lodges, locaties, activiteiten en vervoer hebben onze reis onvergetelijk gemaakt. Gelukkig hebben we de foto’s nog!!

item-thumbnail

Hans en Syl

Wat hebben wij een super gave reis gehad! Bij iedere lodge weer een wauw gevoel als we aankwamen. Een grote diversiteit aan waanzinnige plekken, van een hut in het oerwoud tot een luxe lodge Las Ranas.Veel meegemaakt en gezien. Nicaragua was vooral echt gaaf, vooral omdat het nog zo puur is. We hebben ook zo genoten van alle vriendelijke mensen die we zijn tegen gekomen. Wel jammer dat we zelf bijna geen Spaans spreken Nu nog lekker nagenieten en aan het fotoalbum beginnen.