Disclaimer | Edventure Reizen (Costa Rica)
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

Disclaimer

Edventure Reizen website
De inhoud van deze site en de daarin opgenomen gegevens zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Edventure Costa Rica S.A en daarom is het zonder schriftelijke toestemming vooraf, niet toegestaan om teksten of andere onderdelen van deze website te  kopiëren.

Aansprakelijkheid 
Edventure Costa Rica S.A. heeft deze website met zorg samengesteld en werkt de aangeboden informatie regelmatig bij, maar kan desondanks niet instaan voor juistheid of volledigheid van de inhoud.

Edventure Costa Rica S.A. is niet aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die voortkomt of verband houdt met het gebruik van deze website, de gegevens die erop staan of de (on)bereikbaarheid van de site.

Als Edventure via hyperlinks of op andere wijze verwijst naar andere websites, dan staat Edventure Reizen niet garant voor de inhoud en gegevens van deze sites van derden.

Privacy
Edventure Costa Rica S.A. waarborgt en respecteert de privacy van haar klanten en de bezoekers aan haar site. Persoonsgegevens worden beschermd door naleving van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en alleen gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn. Ieder ander gebruik van deze gegevens wordt nadrukkelijk uitgesloten.