check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

Reizen in Costa Rica

Ter inspiratie, en om je een idee te geven in welke volgorde onze bouwstenen te combineren zijn, kun je hieronder onze voorbeeldreizen in Costa Rica bekijken. We kunnen deze reizen helemaal aanpassen naar je wensen en de bouwstenen in deze reizen kunnen ook worden ingekort of worden verlengd.

Onze populaire voorbeeldreizen in Costa Rica:

item-thumbnail
Avontuurlijke yoga rondreis door Costa Rica
Van 20 oktober tot 2 november 2018 organiseert Edventure voor de derde keer op rij een avontuurlijke yoga rondreis door Costa Rica. Tijdens deze reis ga je op ontdekking door dit prachtige land, maar ook naar jezelf. Het verrassende reisprogramma biedt een perfecte combinatie van avontuur, uitdaging, yoga en ontspanning. Deze reis is heel geschikt voor de nieuwsgierige beginnende of gevorderde yogi(ni).
item-thumbnail
Twee Werelden (3 weken)
Tijdens deze reis krijg je het beste van twee werelden. Je reis begint in Costa Rica waar je geniet van de overweldigende natuur die het land tot zo`n unieke bestemming maakt. De mix van eveneens schitterende natuur en kleurrijke cultuur van Nicaragua zullen je ook versteld doen staan.
item-thumbnail
The Green Circle (2 weken)
Kies voor ‘The Green Circle Experience’, want dat is niet zomaar een keuze. Green Circle hotels geven je binnen 10 minuten het gevoel dat je je die plek over 10 jaar nog zult herinneren. Ze bieden iets anders, iets bijzonders, iets extra’s, iets speciaals. 
item-thumbnail
Buiten de gebaande paden (3 weken)
Tijdens deze reis ga je 3 weken lang op zoek naar de onontdekte parels van Costa Rica. Je komt op plaatsen die voor de meeste toeristen verborgen blijven. Je verblijft in de jungle, verkent beide kusten en overnacht in lodges, safaritenten, in een bungalow bij een boerderij én bij mensen thuis.
item-thumbnail
Buiten de gebaande paden (2 weken)
Tijdens deze reis kom je op plaatsen die voor de meeste toeristen verborgen blijven. Je verblijft bijvoorbeeld in het prachtige natuurreservaat Maquenque en je overnacht in een heus junglehuis aan de Caribische kust. Je zult wildlife zien in hun natuurlijke habitat ver weg van de drukte.
item-thumbnail
Puur natuur (3 weken)
Tijdens deze reis laat je je omringen door de Costaricaanse natuur en kom je op plaatsen die voor de meeste toeristen verborgen blijven. Weg van de drukte verblijf je midden in de jungle en in de bergen. Je slaapt in bungalows, maar ook in een safaritent en een heuse tipi. Je zult veel wildlife zien en alles leren over wat er groeit en bloeit. 
item-thumbnail
Puur natuur (2 weken)
Wie Costa Rica zegt, zegt natuur. Nergens vind je zoveel nationale parken en flora en fauna. Hoewel je onderweg veel (ongerepte) jungle zult tegenkomen, is Costa Rica bergachtig en kent het vele microklimaten. Geen bestemming is daardoor hetzelfde en vervelen zul je je zeker niet. Al wandelend, fietsend, per raft of al zwevend over de boomtoppen zul je ervaren wat Costa Rica tot zo’n unieke vakantiebestemming maakt.
item-thumbnail
Kids Edventure (3 weken)
Tijdens deze reis verken je samen met jouw kinderen de wilde jungle in Costa Rica en leer je hoe je een echte avonturier kunt worden! Schildpadden, krokodillen, apen, leguanen en toekans....jullie gaan ze ze zeker zien!
item-thumbnail
Kids Edventure (2 weken)
Tijdens deze reis verken je samen met jouw kinderen de wilde jungle in Costa Rica en leer je hoe je een echte avonturier kunt worden! Schildpadden, krokodillen, apen, leguanen en toekans....jullie gaan ze ze zeker zien!
item-thumbnail
Highlights (3 weken)
Tijdens deze vakantie reis je van het ene hoogtepunt naar het andere en kom je op prachtige plekken, zowel aan de kust als in het binnenland. Costa Rica’s natuurlijke schoonheid verveelt nooit en de vriendelijke bevolking voegt daar nog een extra dimensie aan toe.
item-thumbnail
Highlights (2 weken)
Tijdens deze avontuurlijke vakantie reis je langs een aantal absolute hoogtepunten van Costa Rica en geniet je van de overweldigende natuur die het land tot zo’n unieke reisbestemming maakt.