Inpaklijst Costa Rica | Reisblog | Edventure Reizen
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel
Informatie coronavirus
item-thumbnail

Ik ga op reis naar Midden-Amerika en ik neem mee...

item-thumbnail

Ik ga op reis naar Midden-Amerika en ik neem mee...

Als je Edventure tegenkomt op de Vakantiebeurs of kennismaakt met ons via vrienden of familie, vervolgens een offerte aanvraagt, reisvoorstel bespreekt en dan een vakantie boekt, komt vroeger of later de vraag opborrelen; wat neem ik mee naar Midden-Amerika?!

In deze blog proberen we op die vraag zo goed mogelijk antwoord te geven met een handige inpaklijst voor Costa Rica, Panama en Nicaragua. Deze blog is verdeeld in verschillende categorieen, voor je koffer en nog wat extra tips om je vakantie naar het paradijs zo onvergetelijk mogelijk te maken!

Foto: Boy de Nijs

Kleding

Wanneer je aan Costa Rica denkt, denk je meteen aan tropisch en warm weer. Je verwacht dan waarschijnlijk enkel lichte kledij in deze inpaklijst voor Costa Rica. Maar waar je misschien nog niet aan dacht, is dat het in bepaalde berggebieden zoals Monteverde of San Gerardo de Dota, maar ook in San José een stuk kouder kan zijn.

Schoenen

Toiletspullen

Reizigersmedicijnen

Andere handige tips

Duurzame tip van het Edventure team

item-thumbnail

Duurzame tip van het Edventure team

Gebruik zo min mogelijk plastic op reis. Costa Rica staat wereldwijd bekend voor zijn prachtige natuur en daar willen wij graag mee zorg voor dragen. Ook wil Costa Rica het eerste land zijn dat geen single use plastic meer gebruikt. Zo is het handig om een hervulbare waterfles aan je inpaklijst voor Costa Rica toe te voegen. In Costa Rica is het water op zo goed als alle plaatsen drinkbaar, dus je hoeft hier geen schrik te hebben om je flessen bij te vullen!