5 x Cadeau Tips met een Costa Ricaans tintje - Edventure Travel
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

5 x Cadeau ideeën met een Costa Ricaans tintje 🎁🌴

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau dat met Costa Rica te maken heeft? Of het nu is voor een verjaardag, Sinterklaas of voor onder de kerstboom, in dit blog delen wij tips voor een origineel cadeau met tropische vibes. Heel leuk als je al eens in Costa Rica bent geweest, maar zeker ook voor iemand die zijn droomreis nog in het verschiet heeft.

item-thumbnail

Verras jouw dierbare met een stijlvol koffietafelboek met prachtige foto’s van Costa Rica. Er zijn meerdere fotografen die schitterende boeken hebben uitgebracht, maar twee van onze favorieten zijn van de familie Pucci. Met ‘100 Animal Wonders’ en ‘Costa Rica from Above’ brengen zij de weelderige schoonheid van Costa Rica tot leven in jouw woonkamer.

item-thumbnail

Wie dacht dat vogelen saai is, heeft het mis. Met meer dan 900 vogelsoorten, is het in Costa Rica een feestje om ze te spotten en te leren herkennen. Om nog maar niet te spreken van de amfibieën, zoogdieren, vlinders en planten. Er is hier zoveel te ontdekken!
Verras je reisgenoot met een compacte veldgids over vogels, amfibieën, zoogdieren, vlinders of planten. Een must-have voor elke ontdekkingsreiziger.

item-thumbnail

Wat te denken van een symbolisch cadeau waarmee je tastbaar verschil kan maken? Ondersteun het behoud van Costa Rica’s weelderige regenwoud door een paar vierkante meter te adopteren via organisaties zoals Adopteer Regenwoud of Stichting Oasebos. Een cadeau dat de natuur koestert! Je ontvangt niet alleen een tof certificaat dat je kan inlijsten, maar draagt ook echt bij aan het behoud van deze kostbare ecosystemen. 

item-thumbnail

Maak een verschil door symbolisch een toekan, miereneter of ander dier te adopteren bij het Jaguar Rescue Center in Puerto Viejo. Je kiest zelf welk dier je wilt adopteren. Als dank ontvang je een certificaat en schattige foto’s, terwijl je bijdraagt aan de zorg en bescherming van wilde dieren die in het centrum worden opgevangen. Dit is een heel uniek cadeau voor de dierenliefhebber die graag een positieve impact maakt in Costa Rica!

item-thumbnail

Breng een vleugje Costa Ricaanse kleur in huis door kunst te kopen van lokale artiesten. Dat kan bijvoorbeeld op de webshop van HolaLola. Je herkent haar stijl misschien wel van de illustraties en logo van onze website. Door het kopen van kunst van lokale artiesten krijg je niet alleen een uniek aandenken en een persoonlijk en tropisch tintje aan je interieur. Ook ondersteun je de creatieve gemeenschap ter plaatse.