4x4 Auto huren in Costa Rica? Dat kan bij ons groen én goedkoop!
check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel
Informatie coronavirus

4x4 auto huren in Costa Rica? Bij ons kan het duurzaam!

Costa Rica staat bekend als dé ultieme eco-bestemming. Daarom kan je bij ons nu een duurzame 4×4 auto huren in Costa Rica. Bijna 30% van het land is beschermd natuurgebied en 99% van de electriciteit is duurzaam opgewekt. Het land onderscheidt zich al jaren door de ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

Duurzamer rijden als toerist was tot voor kort echter nog niet mogelijk. Dat vonden wij niet langer kunnen! Samen met onze lokale partner Adobe Rent-a-Car hebben wij het heft in eigen handen genomen en het mogelijk gemaakt om met een duurzamere 4×4 huurauto door Costa Rica te reizen. Een primeur!

Liever een 4×4 met daktent of een ´gewone´ 4×4 auto huren in Costa Rica? Scroll naar beneden!

  • Exclusief via Edventure Travel
  • Duurzamer en goedkoper rijden
  • Met hetzelfde comfort
  • Gratis opladen met duurzaam opgewekte electriciteit
  • Net zo eenvoudig als je telefoon opladen

Exclusief aanbod: 4x4 Plug-in Hybride huurauto

item-thumbnail

Exclusief aanbod: 4x4 Plug-in Hybride huurauto

Ben je klaar om Costa Rica te verkennen in een comfortabele, stille en groene auto?

De Mitsubishi Outlander PHEV is een comfortabele auto voor 5 volwassenen inclusief bagage. Je kunt tenminste 50 kilometer geheel op electriciteit rijden. Terwijl je rijdt, laadt de batterij zichzelf op. Zeker wanneer je door de bergen rijdt. Raakt de batterij leeg, dan schakelt de auto automatisch over op de benzinemotor. Hier hoef je niets voor te doen. Per dag bespaar je zo’n US$ 5 – 10 aan brandstof.

Het volledig opladen van de batterij duurt zo´n 8 uur en kan bij 20+ Edventure hotels gratis en simpel. Omdat de energie in Costa Rica bijna 100% duurzaam opgewekt is, maakt dit het elektrisch rijden nóg groener. Dat maakt het nog eens leuk om een 4×4 auto te huren in Costa Rica!

Meer weten of huren?

Wil je de ultieme vrijheid en het avontuur beleven? Je kunt bij ons nu ook een 4×4 auto met daktent huren in Costa Rica! Al kamperend laat je een kleinere ecologische voetafdruk achter, dat is mooi meegenomen.

Naast de auto en daktent is al het benodigde kampeermateriaal inbegrepen. Je hoeft dus alleen je eigen reistas of koffer te pakken, dit avontuur is namelijk all-inclusive. Ga wildkamperen of kies een leuke camping met de app op de smartphone die eveneens inclusief is in je huur.

Je kunt een volledige kampeerreis maken of het kamperen combineren met een paar dagen in de stad, aan het strand of in de jungle in een comfortabele lodge of hotel. Alle combinaties zijn mogelijk!

Meer info & prijzen

Overige opties 4x4 huurauto

Wil je liever een gewone 4×4 auto huren voor je rondreis door Costa Rica? Ook dit kunnen wij voor je organiseren. Bekijk hieronder de verschillende opties.

item-thumbnail

De Suzuki Jimny, Ssang Yong Korando en Daihatsu Bego zijn compacte 5-deurs SUV´s die van alle gemakken zijn voorzien en geschikt zijn voor alle terreinen. Deze auto´s zijn geschikt voor twee of drie volwassen reizigers met hun bagage.

item-thumbnail

De Hyundai Tucson en Suzuki Grand Vitara zijn comfortabele 5-deurs SUV auto’s die geschikt is voor maximaal 4 volwassenen en hun bagage. Als je met veel bagage reist, is het aan te raden stapelbare bagage mee te nemen (geen harde koffers).

item-thumbnail

Voor meer comfort of voor een groter reisgezelschap kun je de Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Montero Sport, Toyota Fortuner of Toyota Prado huren. Dit zijn grote 5-deurs SUV´s geschikt voor 5 volwassen reizigers en bagage.

item-thumbnail

Familie Boer

Wij maakten onze gezinsreis door Costa Rica in een Hyundai Tucson 4×4 huurauto. Hij werd op tijd geleverd en alles verliep soepel. Onderweg hadden we problemen met een van de banden. Dit werd tijdens een bezoek aan een van de kantoren van het verhuurbedrijf snel opgelost. Goede service!

item-thumbnail

Jeff Wezel

Ik heb een geweldige tijd gehad met Edventure Travel! Dankzij de duurzame plug-in Outlander (4×4, wat soms wel nodig is) heb ik veel van Costa Rica kunnen zien, in mijn eigen tempo. Doordat ik alleen reisde en met een studenten budget heb ik besloten om te overnachten in hostels en kleine hotelletjes. Toch was het laden van mijn auto meestal geen probleem, en kon ik met maar een aantal litertjes benzine erg ver komen. De insider tips die ik kreeg en connecties die Edventure heeft maakte mijn reis compleet en zorgde ervoor dat ik het meeste eruit kon halen in de 3 weken tijd. Super bedankt, en tot weerzien!

item-thumbnail

Fam. van de Luijtgaarden

De hybride plug-in 4×4 huurauto was groot genoeg voor ons gezin (2 volwassenen en 3 tieners van 16, 14 en 11 jaar) en alle bagage.
Wij hadden er een super tijd mee in Costa Rica!

 

item-thumbnail

Peter en Marlene Wubben

Super, dat wij met de allereerste hybride huurauto in Costa Rica mochten reizen!

Edventure Travel heeft met deze Green Circle tour iets bijzonders voor ons samengesteld.

Wat heeft de meeste indruk gemaakt? We kunnen niet kiezen, elke dag was er weer één met een gouden randje.

item-thumbnail

Fam. Neutkens-Scholten

Wij kozen ervoor om voor onze rondreis door Costa Rica de plug-in hybride 4×4 te huren.

Het is een hele fijne auto. Adobe had de auto niet opgeladen afgeleverd, dat was jammer. Hierover goed contact met Edventure Travel over gehad. Bij de hotels had iedereen warme belangstelling voor de hybride auto.

item-thumbnail

Jan en Marieke

Wij hadden een onvergetelijke ervaring door een 4×4 auto met daktent te huren in Costa Rica. We kunnen het iedereen aanraden die geen schrik heeft voor wat avontuur, veel buiten de gebaande paden plekken wil bezoeken en absolute vrijheid wil!

Wij vonden de combinatie van een 4×4 met daktent de perfecte manier om een deel van onze reis te maken door Costa Rica en veel te kunnen zien in een korte tijd.

Klaar om de rest van je reis te plannen?

Het huren van een 4×4 auto voor je rondreis door Costa Rica kan een handige eerste stap zijn. We regelen ook graag de rest voor je.
Weet je nog niet waar je naartoe wilt?

Bekijk al onze bestemmingen en rondreizen in Costa Rica
Stop ze in je reiskoffer en klik op verstuur
Wij gaan dan voor jou aan de slag met een reisofferte op maat!

Geen tijd om zelf je te verdiepen in ons reisaanbod? Geen probleem.
Klik hier om direct een reisofferte op maat aan te vragen