check

Toegevoegd aan je reiskoffer

Titel

Win de duurzaamste vliegreis OOIT naar Costa Rica!

Edventure bestaat 10 jaar en dat willen we weten. We zouden niet kunnen bestaan zonder onze projecten, onze klanten maar ook niet zonder onze link met de tuinbouwsector. Vandaar dat al die partijen een hoofdrol spelen in de organisatie en uitvoering van deze prijsvraag. We vragen je om een vragenlijst in te vullen waar je op de Vakantiebeurs even wat moeite voor moet doen.

De reis

item-thumbnail

De reis

Indien je wint, ga je de meest duurzame vliegreis naar Costa Rica maken die OOIT georganiseerd is vanuit Nederland. Dit maakt deze prijsvraag extra speciaal. Alweer voor het 8ste jaar op rij bouwen we de meest duurzame stand van de Vakantiebeurs, maar we zijn inmiddels ook vele stappen verder gekomen met de reizen die we aanbieden.

Transport

item-thumbnail

Transport

Reizen naar verre bestemmingen begint met je vlucht. Dat kun je zo duurzaam mogelijk doen door te kiezen voor een rechtstreekse vlucht. De nieuwe ‘Dreamliner’ van KLM vliegt sinds kort rechtstreeks op Costa Rica (San José Airport). Vervolgens stap je in een huurauto die op groene elektriciteit rijdt, de Mitsubishi Outlander PHEV die exclusief door Edventure aangeboden wordt in Costa Rica.

Hotels

item-thumbnail

Hotels

De elektriciteit voor de PHEV wordt je gratis aangeboden door Edventure hotels die sowieso geselecteerd zijn volgens de Edventure criteria en dus perfect passen bij deze reis.  In 2015 heeft National Geographic Traveller nog een coverstory geschreven over een aantal van deze hotels en die ga jij dus bezoeken wanneer je wint!  Bekijk dan via de onderstaande knop de reisbeschrijving van deze droomreis!

Bekijk de reisbeschrijving

‘Eigen bijdrage’

item-thumbnail

‘Eigen bijdrage’

Bij Edventure draait alles erom dat we samen met onze klanten en leveranciers gezamenlijk bouwen aan een mooiere wereld. Ook van jou als winnaar vragen we dus iets. En wel om je carbon footprint (die superlaag is, maar toch) te compenseren door in Costa Rica een aantal bomen te planten. Ook dat wordt voor je geregeld, je gaat dat dan doen bij Maquenque Ecolodge. Je hoeft er dus niet voor te betalen, maar we vragen je wel om even de handen uit de mouwen te steken!

Meedoen

item-thumbnail

Meedoen

Wil jij kans maken op de meest duurzame vliegreis ooit naar Costa Rica? Vul dan, voor zondag 14 januari 17.00 uur, de vragenlijst in en stuur hem ons toe. Uiterlijk op woensdag, 24 januari maken wij de gelukkige prijswinnaar bekend. Let wel: de reis geldt voor 2 personen en kan alleen plaatsvinden in het laagseizoen. De prijs wordt persoonlijk uitgereikt en is niet overdraagbaar. Wil je meedoen? Vul dan de onderstaande vragenlijst in. En wil je meer achtergrondinformatie? Bekijk dan onze actievoorwaarden via de onderstaande knop.

Bekijk de actievoorwaarden

Vragenlijst

Vul onderstaande vragen in en stuur ze via de instructies onderaan deze lijst. De antwoorden op alle vragen kun je terugvinden in de stand van Edventure, bij haar projecten of in de ‘tuinbouw jungle’ met uitzondering natuurlijk van de open vraag. 

Mocht de onderstaande vragenlijst niet worden weergegeven. Refresh dan deze pagina.